Direct een taxi bestellen in Goor en omgeving? Bel Taxi Goor:
074 - 250 92 91
Taxi Goor

Zakelijk vervoer / directievervoer

Directievergadering in Apeldoorn, lezing in Amsterdam of een conres in Antwerpen. Als directie van een bedrijf bent u vaak gebonden aan een strak tijdschema. Hoe zorgt u ervoor dat u overal op tijd arriveert? Wij bieden zakelijk vervoer welke u rust geeft. Met Taxi Goor staat er een moderne organisatie achter uw overvolle agende met grote ervaring in directievervoer. Wij stellen hoge eisen aan zaken als discretie, service en natuurlijk de juiste auto.

Nieuws

Donderdag 02 september 2010

Online taxi reserveren in Goor

Reizen is geen verloren tijd!

Wanneer u bij Taxi Goor in een luxe en comfortabele auto zit, natuurlijk voorzien van airco en telefoon, heeft u onderweg alle mogelijkheden om door te werken, met de zekerheid dat u veilig en ruimschoots op tijd arriveert. Zakelijk vervoer is binnen no-time geregeld, 24 uur per dag! U kunt van tevoren reserveren, maar dat is niet noodzakelijk!

Uw eigen privechauffeur?

Taxi Goor werkt met enkel gediplomeerde en representatieve chauffeurs. Ons "prive" chauffeurs nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Zij zijn zeer ervaren op dit gebied en kennen al uw wensen. U kunt voor uw 'eigen' chauffeur kiezen; een vertrouwd gezicht dat u bijna als uw eigen werknemer kunt zien.

Rijden op rekening

Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Er zijn meerdere mogelijkheden om bij Taxi Goor op rekening te rijden.

Incidenteel gebruik

Ook als u slechts incidentieel gebruik maakt van een taxi bent u bij Taxi Goor aan het juiste adres. U kunt ons bellen of e-mailen om een opdracht te plaatsen. Wanneer dit gaat om zakelijk of directievervoer is het enige wat we nodig hebben uw inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel en uw BTW-nummer. U kunt uw opdracht e-mailen naar info@taxigoor.nl.

Meer taxi's in de omgeving Goor


Taxi Goor Taxi Delden
Taxi Saasveld Taxi Haaksbergen
Taxi Hengelo

Contactinformatie


Taxi Goor
Uranusstraat 2
7557 WZ Hengelo (ov)
E-mail: info@taxigoor.nl

Taxi Goor


Copyright 2016 Taxi Goor
Website door:
Velten Media